| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
milky Mage
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 12:21 am Post subject: |
|
|
a ja još nisan ništa dobila  |
|
| Back to top |
|
 |
klavdija Magical Apprentice
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 9:36 am Post subject: |
|
|
jeeeeeeeeeeee...dobila sam i ja svoju mehuričastu kuvertu... stvarno svi itemi u živo su fenomenalni, i još se jih ne mogu nadiviti...
...dobila sam prekrasan objeska od Milky-stvarno je predivan puno ti hvala!
...i stvarno u nulo dovršen magnetič od Elektre (kako si samo tako savršeno spojila boje )bravo
..i predivnu sladku ribicu magnetič od Kikice...stvarno je sladka (iz čega je urađena )
Cure puno puno HVALA i tebi Koko što si sve organizirala....  _________________ Klavdija-mamči
http://mamci.moj-album.com/ |
|
| Back to top |
|
 |
kikica Moderator

|
Posted: Sun Aug 13, 2006 10:42 am Post subject: |
|
|
Ja sam svoje itemića dobila na ruke, i prekrasni su.
Klavdija, moja ribica je od fima, premazana je zlatnim fimo prahom i potom izgravirana  _________________ http://ikikica.blog.hr/ |
|
| Back to top |
|
 |
milky Mage
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 12:23 pm Post subject: |
|
|
pa ja nemogu virovat.jedino ja nisan ništa dobila.
klavdija baš mi je drago što ti se sviđaju. |
|
| Back to top |
|
 |
kikica Moderator

|
Posted: Sun Aug 13, 2006 1:55 pm Post subject: |
|
|
MIlky strpi se do sutra, odaslano je sigurno, prošlo je kroz moje ruke
To ti je do tvog poštara , definitivno si trebala dobiti do sad  _________________ http://ikikica.blog.hr/ |
|
| Back to top |
|
 |
annie Moderator

|
Posted: Wed Aug 16, 2006 1:32 pm Post subject: |
|
|
jučer me dočekala kovertica, na povratku s godišnjeg
prekrasni su itemi, ne znam koji mi se više sviđa - nadin, kontesin ili od fantasywinds!!!
prekrasno!!!!
hvala, cure!!!
i hvala organizatorici na trudu  _________________ moja on-line galerija
how i choose to feel,... is how i am. |
|
| Back to top |
|
 |
annie Moderator

|
Posted: Wed Aug 16, 2006 1:34 pm Post subject: |
|
|
da odgovorim i na nadino pitanje - žica je stanjena čekićem, baš kako si i pretpostavila  _________________ moja on-line galerija
|
| Back to top |
|
 |
fantasywinds Mage

|
Posted: Wed Aug 16, 2006 1:41 pm Post subject: |
|
|
DOBILAAAAAAAAAAA saaaaam!!!!!!!!!
...sesiric i japankice od koko, da imam prave accessoires za plazu
...plavu japankicu od audry da i mobitel zablista u novom sjaju ovog ljeta
...sa cordy cu se nac ovih dana za misica Scratchyja (nadam se cordy da ti se svidja ime? ) i onda ce kolekcija biti potpuna!!!
by the way, imena mojih radova su redom kako ih je koko slikala> najgornji se zove On the beach (kao ona pjesma od Chris Rea), u sredini je 20 000 milja pod morem (audry je li to taj sta si ga ti dobila?) i zadnji je Hidden Treasures of the Deep.
je li jos neko dobio moje itemice? voljela bih cuti komentare...
btw koko, sa cime si prelakirala japankice??? izgledaju tako !! ja vec dugo trazim ovdje lak za fimo, ali nikako da ga nadjem!!!  _________________
Ssssssssomebody sssssssssspank me!!
http://fantasywinds.blog.hr |
|
| Back to top |
|
 |
annie Moderator

|
Posted: Wed Aug 16, 2006 1:45 pm Post subject: |
|
|
ovaj koji sam ja dobila - on the beach - je prekrasan i na fotki se ne vidi koliko je lijep, ne dolaze do izražaja detalji
probat ću ga poslikati i postati, da svi vide kako je savršen  _________________ moja on-line galerija
|
| Back to top |
|
 |
fantasywinds Mage

|
Posted: Wed Aug 16, 2006 1:57 pm Post subject: |
|
|
ajme, nisam ni vidila da si ti vec napisala da si dobila!!! kako mi je drago da ti se svidja!!! da nemam usiju, sad bi mi smjesak isao oko glave!!!  _________________
|
| Back to top |
|
 |
koko Moderator

|
Posted: Wed Aug 16, 2006 2:26 pm Post subject: |
|
|
Fantasy: ja sam si zadržala onaj s konjićem - skriveno blago to ti je moj komentar:D, a japankice i šeširić sam prelakirala sa lakom za čamcem jer mi je jedino to bilo pri ruci (lak za fimo sam potrošila, a u nabavci nisam bila ima par mjeseci )
Ako koja još nije dobila, neka mi se javi, ali poslala sam sve skupa i sve je prošlo kroz ruke Kikice tako da imam svjedoka  _________________ Ovo nije Golum, ovo sam ja
nacrtao Kiko, 3 god. |
|
| Back to top |
|
 |
milky Mage
|
Posted: Wed Aug 16, 2006 2:37 pm Post subject: |
|
|
dobila san svoj paketić u ponediljak ali nisan imala pristup internetu tako da nisan mogla javit.
super, super supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
dobila san od kikice školjku (koju sam i tila), od klavdije oni predivni magnetić, i od annie zadnji brodić (kako gori već ima alkicu odma san ga stavila i svi su oduševljeni)
sve je predivnooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo |
|
| Back to top |
|
 |
Audry Mage

|
Posted: Wed Aug 16, 2006 3:18 pm Post subject: |
|
|
| fantasywinds wrote: | ... by the way, imena mojih radova su redom kako ih je koko slikala> najgornji se zove On the beach (kao ona pjesma od Chris Rea), u sredini je 20 000 milja pod morem (audry je li to taj sta si ga ti dobila?) i zadnji je Hidden Treasures of the Deep. ...
Da, ja sam dobila 20 000 milja pod morem, predivan je. Vec sam ga nosila nekoliko puta i svima se svida  |
|
| Back to top |
|
 |
cordelia Moderator

|
Posted: Wed Aug 16, 2006 3:40 pm Post subject: |
|
|
Ja sam svoje dobila među prvima ali sam tek danas poslala svoje vitrol(ptičicu kojoj će nadam se ona kao nova vlasnica dati ime) i anci(Myrtle koja je ime dobila zbog sličnosti s likom iz serije), a s fantasiwinds ću se naći da joj dam Scratchyja (morat ćemo mu naći i Itchyja kojeg će kasapiti testerom i lupati po glavi )
Ja sam dobila dva prelijepa rada s školjkama od vitrol i anci i također prelijepi privjesak od lukanade (onaj okrugli s ružama) za koji tražim odgovarajuće perlice da ga pretvorim u ogrlicu(uslikam rezultat).
Vitrol i Anci ja se što sam vam tek danas poslala, ali povezala sam to s nečim što sam slala Vani, a i jedva sam našla kutije prave veličine. Unaprijed isprika Vitrol što joj ptičica stiže u kutiji čaja za čišćenje, ali od svih kutija koje sam zaplijenila od rodbine i susjeda ta je najbolje pasala, da ptica čvrsto stoji. _________________ Ne postoji mnogo sloboda, sloboda je samo jedna- sloboda stvaranja; sve ostale su izmišljotina. Postoji samo jedan način na koji se sloboda može upotrijebiti- za stvaranje; sve je ostalo njena
zloupotreba.
http://cordelia.blog.hr |
|
| Back to top |
|
 |
fantasywinds Mage

|
Posted: Thu Aug 17, 2006 3:57 am Post subject: |
|
|
| cordelia wrote: | a s fantasiwinds ću se naći da joj dam Scratchyja (morat ćemo mu naći i Itchyja kojeg će kasapiti testerom i lupati po glavi ) |
cordy, pa dobro je li ti to citas misli???!! zar te nije mama ucila da je to nepristojno radit???!!
ma ja sam uvjerena da se iza Scratchyjeve nevine i slatke vanjstine krije veeeeeliki zlocko!!
| audry wrote: | | Da, ja sam dobila 20 000 milja pod morem, predivan je. Vec sam ga nosila nekoliko puta i svima se svida |
uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!  _________________
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|