Naša radionica snova Forum Index Naša radionica snova
Ovaj forum više nije aktivan-novi forum se nalazi na http://nakitsnova.com/forum/index.php

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

4. tradicionalni swap
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17  Next

Post new topic   Reply to topic    Naša radionica snova Forum Index -> Swap!
View previous topic :: View next topic  
Author Message
milky
Mage

PostPosted: Sat Aug 12, 2006 12:21 am    Post subject: Reply with quote

a ja još nisan ništa dobila Sad
Back to top
View user's profile Send private message
klavdija
Magical Apprentice

PostPosted: Sun Aug 13, 2006 9:36 am    Post subject: Reply with quote

Happy I love you1 jeeeeeeeeeeee...dobila sam i ja svoju mehuričastu kuvertu... hot over you stvarno svi itemi u živo su fenomenalni, i još se jih ne mogu nadiviti...

...dobila sam prekrasan objeska od Milky-stvarno je predivan Kiss of love puno ti hvala!

...i stvarno u nulo dovršen magnetič od Elektre (kako si samo tako savršeno spojila boje Rolling Eyes bravo )bravo

..i predivnu sladku ribicu magnetič od Kikice...stvarno je sladka (iz čega je urađena Embarassed )

Cure puno puno HVALA mylove i tebi Koko što si sve organizirala.... Happy

http://mamci.moj-album.com/
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
kikica
Moderator

PostPosted: Sun Aug 13, 2006 10:42 am    Post subject: Reply with quote

Ja sam svoje itemića dobila na ruke, i prekrasni su. Very Happy

Klavdija, moja ribica je od fima, premazana je zlatnim fimo prahom i potom izgravirana Wink
milky
Mage

PostPosted: Sun Aug 13, 2006 12:23 pm    Post subject: Reply with quote

pa ja nemogu virovat.jedino ja nisan ništa dobila.

klavdija baš mi je drago što ti se sviđaju.
Back to top
kikica
Moderator

PostPosted: Sun Aug 13, 2006 1:55 pm    Post subject: Reply with quote

MIlky strpi se do sutra, odaslano je sigurno, prošlo je kroz moje ruke Evil

To ti je do tvog poštara Confused , definitivno si trebala dobiti do sad Spanky
annie
Moderator

PostPosted: Wed Aug 16, 2006 1:32 pm    Post subject: Reply with quote

jučer me dočekala kovertica, na povratku s godišnjeg happy
prekrasni su itemi, ne znam koji mi se više sviđa - nadin, kontesin ili od fantasywinds!!!
prekrasno!!!!
hvala, cure!!!
i hvala organizatorici na trudu Very Happy

how i choose to feel,... is how i am.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
annie
Moderator

PostPosted: Wed Aug 16, 2006 1:34 pm    Post subject: Reply with quote

da odgovorim i na nadino pitanje - žica je stanjena čekićem, baš kako si i pretpostavila happy

Back to top
fantasywinds
Mage

PostPosted: Wed Aug 16, 2006 1:41 pm    Post subject: Reply with quote

Happy DOBILAAAAAAAAAAA saaaaam!!!!!!!!!

...sesiric i japankice od koko, da imam prave accessoires za plazu Very Happy Very Happy Very Happy

...plavu japankicu od audry da i mobitel zablista u novom sjaju ovog ljeta Wink Very Happy Very Happy Very Happy

...sa cordy cu se nac ovih dana za misica Scratchyja (nadam se cordy da ti se svidja ime? Wink ) i onda ce kolekcija biti potpuna!!!

by the way, imena mojih radova su redom kako ih je koko slikala> najgornji se zove On the beach (kao ona pjesma od Chris Rea), u sredini je 20 000 milja pod morem (audry je li to taj sta si ga ti dobila?) i zadnji je Hidden Treasures of the Deep. Very Happy

je li jos neko dobio moje itemice? voljela bih cuti komentare... Rolling Eyes blink

btw koko, sa cime si prelakirala japankice??? Shocked izgledaju tako Cool !! ja vec dugo trazim ovdje lak za fimo, ali nikako da ga nadjem!!! Nezna
View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger
annie
Moderator

PostPosted: Wed Aug 16, 2006 1:45 pm    Post subject: Reply with quote

ovaj koji sam ja dobila - on the beach - je prekrasan i na fotki se ne vidi koliko je lijep, ne dolaze do izražaja detalji Shocked
probat ću ga poslikati i postati, da svi vide kako je savršen Very Happy

Back to top
fantasywinds
Mage

PostPosted: Wed Aug 16, 2006 1:57 pm    Post subject: Reply with quote

ajme, nisam ni vidila da si ti vec napisala da si dobila!!! Embarassed kako mi je drago da ti se svidja!!! da nemam usiju, sad bi mi smjesak isao oko glave!!! Blob2 Very Happy Very Happy Very Happy
koko
Moderator

PostPosted: Wed Aug 16, 2006 2:26 pm    Post subject: Reply with quote

Fantasy: ja sam si zadržala onaj s konjićem - skriveno blago Kiss of love to ti je moj komentar:D, a japankice i šeširić sam prelakirala sa lakom za čamcem jer mi je jedino to bilo pri ruci (lak za fimo sam potrošila, a u nabavci nisam bila ima par mjeseci Rolling Eyes )

Ako koja još nije dobila, neka mi se javi, ali poslala sam sve skupa i sve je prošlo kroz ruke Kikice tako da imam svjedoka Very Happy

nacrtao Kiko, 3 god.
Back to top
milky
Mage

PostPosted: Wed Aug 16, 2006 2:37 pm    Post subject: Reply with quote

dobila san svoj paketić u ponediljak ali nisan imala pristup internetu tako da nisan mogla javit.
super, super supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
dobila san od kikice školjku (koju sam i tila), od klavdije oni predivni magnetić, i od annie zadnji brodić (kako gori već ima alkicu odma san ga stavila i svi su oduševljeni)
sve je predivnooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Back to top
Audry
Mage

PostPosted: Wed Aug 16, 2006 3:18 pm    Post subject: Reply with quote

fantasywinds wrote:
... by the way, imena mojih radova su redom kako ih je koko slikala> najgornji se zove On the beach (kao ona pjesma od Chris Rea), u sredini je 20 000 milja pod morem (audry je li to taj sta si ga ti dobila?) i zadnji je Hidden Treasures of the Deep. Very Happy...

Da, ja sam dobila 20 000 milja pod morem, predivan je. Vec sam ga nosila nekoliko puta i svima se svida Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
cordelia
Moderator

PostPosted: Wed Aug 16, 2006 3:40 pm    Post subject: Reply with quote

Ja sam svoje dobila među prvima ali sam tek danas poslala svoje vitrol(ptičicu kojoj će nadam se ona kao nova vlasnica dati ime) i anci(Myrtle koja je ime dobila zbog sličnosti s likom iz serije), a s fantasiwinds ću se naći da joj dam Scratchyja (morat ćemo mu naći i Itchyja kojeg će kasapiti testerom i lupati po glavi Evil )
Ja sam dobila dva prelijepa rada s školjkama od vitrol i anci i također prelijepi privjesak od lukanade (onaj okrugli s ružama) za koji tražim odgovarajuće perlice da ga pretvorim u ogrlicu(uslikam rezultat).
Vitrol i Anci ja se Embarassed što sam vam tek danas poslala, ali povezala sam to s nečim što sam slala Vani, a i jedva sam našla kutije prave veličine. Unaprijed isprika Vitrol što joj ptičica stiže u kutiji čaja za čišćenje, ali od svih kutija koje sam zaplijenila od rodbine i susjeda ta je najbolje pasala, da ptica čvrsto stoji.
Back to top
fantasywinds
Mage

PostPosted: Thu Aug 17, 2006 3:57 am    Post subject: Reply with quote

cordelia wrote:
a s fantasiwinds ću se naći da joj dam Scratchyja (morat ćemo mu naći i Itchyja kojeg će kasapiti testerom i lupati po glavi Evil )

To funny cordy, pa dobro je li ti to citas misli???!! zar te nije mama ucila da je to nepristojno radit???!! To funny

ma ja sam uvjerena da se iza Scratchyjeve nevine i slatke vanjstine krije veeeeeliki zlocko!! Evil Very Happy

audry wrote:
Da, ja sam dobila 20 000 milja pod morem, predivan je. Vec sam ga nosila nekoliko puta i svima se svida

uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!! Blob2 Blob2 Blob2
Post new topic   Reply to topic    Naša radionica snova Forum Index -> Swap! All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17  Next
Page 15 of 17

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum